Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g5.2g23kcal0.2g0.1g2.4g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g42g15kcal1g1.5g0.2g1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g5.2g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g6.3g20kcal1.4g0g1.4g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g7.5g5.3kcal0.9g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g134kcal7.6g4.4g8.6g2g
Valittu annoskoko66g67kcal3.8g2.2g4.3g1g
Annoskoko puolitettuna33g34kcal1.9g1.1g2.2g0.5g
Arvot/100g100g101kcal5.7g3.3g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368945