Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 11g14kcal2.4g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 14g10kcal0.3g2g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g52kcal5.4g4.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko67g26kcal2.7g2.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g13kcal1.4g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824