Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g19g12kcal0.3g2.3g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g7.9kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g7.5g7.5kcal1.4g0g0.2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g2.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g65kcal4.4g6g2g0g
Valittu annoskoko67g32kcal2.2g3g1g0g
Annoskoko puolitettuna33g16kcal1.1g1.5g0.5g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653