Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr7.8g22kcal0.6g0.7g1.9g0.1g
Kesäkurpitsa, tuore35g6kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuusto4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio16g10kcal0.2g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g110kcal3.8g5g8.4g0.8g
Valittu annoskoko67g55kcal1.9g2.5g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal1g1.3g2.1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal2.9g3.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757