Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.7kcal0.3g0.3g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g40kcal2.4g3g1.2g2g
Valittu annoskoko67g20kcal1.2g1.5g0.6g1g
Annoskoko puolitettuna33g10kcal0.6g0.8g0.3g0.5g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.2g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303