Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio5.9g8.2kcal0.2g0.4g0.7g0g
Pizzamix juusto5.9g20kcal1.2g0.4g1.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl10g35kcal1.1g6.6g0.4g0.6g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g172kcal11g16g7g1.4g
Valittu annoskoko67g86kcal5.5g8g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g43kcal2.8g4g1.8g0.4g
Arvot/100g100g129kcal8.2g12g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81719