Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g25g31kcal0.8g1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g112kcal2.2g6.2g8.6g2g
Valittu annoskoko67g56kcal1.1g3.1g4.3g1g
Annoskoko puolitettuna33g28kcal0.6g1.6g2.2g0.5g
Arvot/100g100g84kcal1.6g4.6g6.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186015