Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g23g23kcal4.7g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.6g2.4kcal0g0.3g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Punaviini 3.8g2.6kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g80kcal10.2g4g3g1g
Valittu annoskoko67g40kcal5.1g2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g20kcal2.6g1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614