Kanapiirakka

Yhdistä pohjan ainekset, kaada leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan.

Paista kanasuikaleet tilkassa öljyä, lisää ruskistumisen jälkeen sipulit ja chili.

Mausta.

Lisää kypsymisen loppuvaiheessa paloiteltu kesäkurpitsa.

Kaada/asettele seos piirakkapohjan päälle.

Paista 200c n. 30min.

Mausteina itsellä:
- reippaasti suolaa (myös piirakkapohjassa)
- paprikajauhetta n. 2tl
- korianterinsiemeniä rouhittuna n. 1rkl
- mustapippuria myllystä n. 1tl
- cayennepippuria ja juustokuminaa molempia n. ½tl

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 534 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.8kcal1.3g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Spelttijauho, täysjyvä, puolikarkea (Birkkala), annos 65g7.5g24kcal1.1g4.4g0.2g0.8g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 8.7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g144kcal14.4g12g3.6g2.4g
Valittu annoskoko67g72kcal7.2g6g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g36kcal3.6g3g0.9g0.6g
Arvot/100g100g108kcal10.8g9g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410917