Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 5.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.5g11kcal0.6g0g0.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty21g30kcal1.1g5.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g109kcal6g14.6g2.2g2.8g
Valittu annoskoko67g55kcal3g7.3g1.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna33g27kcal1.5g3.7g0.6g0.7g
Arvot/100g100g82kcal4.5g10.9g1.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753