Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 13g11kcal0.2g2.3g0g0.4g
Juuriselleri 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g57kcal2g5.6g2.4g1.4g
Valittu annoskoko67g28kcal1g2.8g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g14kcal0.5g1.4g0.6g0.4g
Arvot/100g100g43kcal1.5g4.2g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279