Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 13g4.3kcal0.6g0.2g0g0.3g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%4.7g4.7kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli, paistettu 3.1g3.2kcal0g0.2g0.3g0.1g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Herkkusieni 6.2g1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)3.1g6.4kcal0g1.4g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä13g14kcal1g2.3g0.1g1g
Papu valkoinen, keitetty 13g14kcal1.1g1.8g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g197kcal7.4g12.6g12.4g5g
Valittu annoskoko67g99kcal3.7g6.3g6.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna33g49kcal1.9g3.2g3.1g1.3g
Arvot/100g100g148kcal5.5g9.4g9.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124613