Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g27kcal1.9g0g2.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Paprika vihreä 7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g7.8g13kcal1.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g254kcal20g0.6g19.2g0.2g
Valittu annoskoko67g127kcal10g0.3g9.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g63kcal5g0.2g4.8g0.1g
Arvot/100g100g190kcal15g0.4g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236