Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.2g0.1g0.6g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1g1.4kcal0g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g117kcal1.8g17.2g4.6g1.4g
Valittu annoskoko67g58kcal0.9g8.6g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g29kcal0.5g4.3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g87kcal1.3g12.9g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454