Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g20g53kcal3.4g0g4.3g0g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.4g4.4kcal0.2g0.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.2g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g142kcal7.8g3.4g10.6g0.8g
Valittu annoskoko67g71kcal3.9g1.7g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g35kcal2g0.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g106kcal5.8g2.5g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390