Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g10g11kcal1.8g0.2g0.3g0g
Katkarapu 12g8kcal1.7g0g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kurkku, tuore12g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea16g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g51kcal7.8g2.4g0.8g1.2g
Valittu annoskoko67g26kcal3.9g1.2g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g13kcal2g0.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.8g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616