Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g14g48kcal1.8g9.5g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g1.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow1.6g2.7kcal0g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g8.4g2.6kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g224kcal7.2g40.8g3.2g2.6g
Valittu annoskoko67g112kcal3.6g20.4g1.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g56kcal1.8g10.2g0.8g0.7g
Arvot/100g100g167kcal5.4g30.4g2.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478