Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,323g15kcal2.6g1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Hermesetas, annos 5g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml4.7g1kcal0.4g0g0g0g
Kookoshiutale 2.3g16kcal0.2g0.1g1.5g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g211kcal11g3.4g16.8g0.8g
Valittu annoskoko67g106kcal5.5g1.7g8.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g53kcal2.8g0.9g4.2g0.2g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.5g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512