Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 37g17kcal0g4g0g0g
Mansikka 18g8.5kcal0.1g1.5g0g0.3g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Mannasuurimo 9g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g132kcal2g28.4g0.2g1.2g
Valittu annoskoko67g66kcal1g14.2g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g33kcal0.5g7.1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.2g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970