Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g27g33kcal4.4g0.4g1.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.9g3.1kcal0g0.7g0g0g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g11g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g106kcal9.4g3.4g6.2g0g
Valittu annoskoko67g53kcal4.7g1.7g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal2.4g0.9g1.6g0g
Arvot/100g100g79kcal7g2.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310