Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 9g21kcal1.8g0g1.6g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.5g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g84kcal4.8g4.2g5.4g1.4g
Valittu annoskoko67g42kcal2.4g2.1g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal1.2g1.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051