Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g3.9kcal0.1g0.3g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g9g41kcal0.3g0.2g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g252kcal0.8g40.8g8.6g0g
Valittu annoskoko67g126kcal0.4g20.4g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna34g63kcal0.2g10.2g2.2g0g
Arvot/100g100g188kcal0.6g30.4g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113