Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g28g80kcal3.9g0.1g7g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g2.5g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g241kcal9.2g7.6g18.8g0.6g
Valittu annoskoko67g121kcal4.6g3.8g9.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g60kcal2.3g1.9g4.7g0.2g
Arvot/100g100g180kcal6.9g5.7g14.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982