Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Munakoiso 23g5kcal0.1g0.7g0g0.6g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow28g102kcal3.4g21.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g270kcal7.4g44.8g6.2g1.2g
Valittu annoskoko67g135kcal3.7g22.4g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g68kcal1.9g11.2g1.6g0.3g
Arvot/100g100g202kcal5.5g33.5g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368