Karppi-letut by Hannajii

Hieman on vaikea ilman vaakaa laskeskella noita gramma määriä aivan totaalisen tarkkaan, mutta uskoisin päässeeni ihan tarpeeksi lähelle.

:)

Eli siis selkokielellä resepti kuuluu:

-3 munaa
-2 ruokalusikallista psyllium jauhetta (esim fiber hysk)
-3 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia.

Sekoita ja paista.

Tästä tulee mielestäni melko "suolaista" joten jos haluaa tehdä makeita lettuja niin kannattanee lisätä esim steviaa tms. Joko taikinaan tai valmiille letulle.

Tälläisenään käy hyvin suolaiseksi letuksi.

Tästä tulee suunnilleen yksi paksuhko keskikokoisen paistinpannun pohjan kokoinen lettu tai muutama pienempi riippuen määrästä minkä pannulle kerralla lappaa.

Taikina on melko paksua "kittiä"

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 495g1000kcal63.3g1.6g83.4g0g
Psyllium, luomu (Urtekram), annos 100g60g108kcal0.9g0g0.4g51g
Lindahls Turkisk Yoghurt105g126kcal3.5g3.9g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2468kcal135.4g11g188.6g102g
Valittu annoskoko660g1234kcal67.7g5.5g94.3g51g
Annoskoko puolitettuna330g617kcal33.9g2.8g47.2g25.5g
Arvot/100g100g187kcal10.3g0.8g14.3g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369346