Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g160g822kcal48g24g65.6g14.9g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g40g71kcal0.1g3.9g0.1g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g52g182kcal7.3g29.1g3.6g5.7g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala84g270kcal12.7g49.8g2.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2704kcal136.4g216.8g143.2g58g
Valittu annoskoko660g1352kcal68.2g108.4g71.6g29g
Annoskoko puolitettuna330g676kcal34.1g54.2g35.8g14.5g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722