Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.6g0g0g
Munan keltuainen12g33kcal1.8g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53.1g0.9g2.7g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g33g123kcal4.7g18.7g0.4g3.3g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g267g91kcal0.5g18.9g0.8g4.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g67g53kcal1.7g2.7g4g0g
Smetana50g195kcal1g1.1g21g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2862kcal45.2g318g148.6g21.6g
Valittu annoskoko660g1431kcal22.6g159g74.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna330g716kcal11.3g79.5g37.2g5.4g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946