Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 75g533kcal0.6g0.3g60g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.3g91.1g1.6g4.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 13g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Anjovis 41g104kcal11.7g3.9g4.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Purjosipuli125g24kcal2.3g3g0.3g2.6g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Pizzajuusto, valio50g170kcal12.5g0g13g0g
Muna, annos 60g30g26kcal2.3g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g3091kcal124.4g204.2g196.2g14.8g
Valittu annoskoko660g1545kcal62.2g102.1g98.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna330g773kcal31.1g51.1g49.1g3.7g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831