Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu163g206kcal17.9g0.5g14.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g334kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.6g13kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Maitosuklaa 120g645kcal12.2g60g39.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 120g852kcal0.9g0.5g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g5352kcal83.6g567g304.6g9g
Valittu annoskoko660g2676kcal41.8g283.5g152.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna330g1338kcal20.9g141.8g76.2g2.3g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772