Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g226g293kcal47.4g0g9g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g38g6.8kcal0.4g1.3g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)38g109kcal8.6g0.5g7.9g0g
Siitakesieni 38g10kcal0.7g0.9g0.1g1.2g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)50g94kcal0.7g0.9g9.9g2.2g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Maustekurkku38g6.2kcal0.3g1.1g0g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.3g3.4g39.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 38g147kcal0.8g0.8g15.8g0g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2274kcal124g24.6g179.6g11g
Valittu annoskoko660g1137kcal62g12.3g89.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna330g569kcal31g6.2g44.9g2.8g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236