Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 105g762kcal1.2g0.4g85.4g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu78g98kcal8.6g0.2g7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai90g315kcal10.8g63.9g1.9g2.7g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Banaani, kuorittu 222g193kcal2.4g40.6g0.9g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g4032kcal47.2g527.4g190.6g13.4g
Valittu annoskoko660g2016kcal23.6g263.7g95.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna330g1008kcal11.8g131.9g47.7g3.4g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586