Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 15g54kcal4.9g8.1g0.2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g31g95kcal5.5g12.5g2.4g5.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Sokeri 52g211kcal0g51.8g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.4g7.6kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1.1g
Vehnäjauho, sunnuntai259g908kcal31.1g184.1g5.4g7.8g
Rusinat (Rainbow) 1 pss38g122kcal1.1g27.1g0.3g3.7g
Mantelirouhe, 1 rkl12g71kcal2.6g0.6g6.2g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl31g275kcal0g0g30.5g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g3637kcal106.4g572g100g40.4g
Valittu annoskoko660g1819kcal53.2g286g50g20.2g
Annoskoko puolitettuna330g909kcal26.6g143g25g10.1g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103