Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys80g104kcal16g0g4.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Pakaste vihanneksia167g67kcal5g9.2g1.7g5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g841kcal69.4g28.4g50.8g10.4g
Valittu annoskoko660g420kcal34.7g14.2g25.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna330g210kcal17.4g7.1g12.7g2.6g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.2g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298