Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g120g886kcal0g0g98.2g0g
Sokeri105g426kcal0g104.7g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl104g137kcal13.5g0.5g9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)240g743kcal40.7g129.4g6.9g31.1g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Marianne crush 150g84g361kcal1g72.1g7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g5152kcal110.8g625g242.2g65g
Valittu annoskoko660g2576kcal55.4g312.5g121.1g32.5g
Annoskoko puolitettuna330g1288kcal27.7g156.3g60.6g16.3g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.3g18.3g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622