Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton250g1642kcal64.9g27.4g147.2g5g
Canderel makeutusjauhe13g48kcal0.4g11.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 30g111kcal5.5g3.3g6.5g9.1g
Kookoshiutale 44g289kcal3.6g2.8g28.2g7.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)250g1071kcal189.6g12.5g27.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g6319kcal528g115.2g418.6g42.4g
Valittu annoskoko660g3160kcal264g57.6g209.3g21.2g
Annoskoko puolitettuna330g1580kcal132g28.8g104.7g10.6g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892