Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 32g23kcal4.1g0.3g0.1g2.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g115g527kcal0.6g0.6g58.4g0.1g
Sokeri 25g102kcal0g25.1g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.328g1150kcal43.7g223.3g7.9g12.5g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g77g138kcal0.1g33.8g0g0g
7.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g3954kcal104g572.4g135.2g29.6g
Valittu annoskoko660g1977kcal52g286.2g67.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna330g989kcal26g143.1g33.8g7.4g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510