Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 283g215kcal5.3g43.8g0.6g2.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g75g143kcal11.2g0g11.2g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1321g922kcal39.8g90.4g42.4g6.6g
Valittu annoskoko660g461kcal19.9g45.2g21.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna330g231kcal10g22.6g10.6g1.7g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770