Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2400g3840kcal456g0g216g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Curry Paste red, Aroy-D90g93kcal3.5g12.6g3.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Herkkusieni säilyke 480g81kcal10.1g1g1.4g11.5g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow600g300kcal2.4g72g0.6g0g
Flora culinesse30g222kcal0g0g24.6g0g
Fraiche 5% Valio600g540kcal24g45.6g30g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.2g
Kookosmaito 480g1000kcal9.7g13.5g102.4g2.4g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g13194kcal1049.6g482.8g761.2g55.8g
Valittu annoskoko6600g6597kcal524.8g241.4g380.6g27.9g
Annoskoko puolitettuna3300g3299kcal262.4g120.7g190.3g14g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586