Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2672g2024kcal50g412g5.3g26.7g
Voi 401g2908kcal4.8g1.6g325.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g160g561kcal5.6g129.9g1.6g4.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 13g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1336g1501kcal282.3g0g40.1g0g
Rypsiöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kaali, valkokaali1069g226kcal12.8g36.3g2.1g22.4g
Sieni tatti, hapero 267g74kcal4.9g7.7g1.3g5.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 27g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)134g168kcal14.7g0.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g17267kcal760.6g1214.2g1018.6g131.6g
Valittu annoskoko6600g8634kcal380.3g607.1g509.3g65.8g
Annoskoko puolitettuna3300g4317kcal190.2g303.6g254.7g32.9g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282