Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g1599g8219kcal479.7g239.9g655.6g148.7g
Vesi, vesijohtovesi 3198g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g400g708kcal0.8g39.2g0.8g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g520g1819kcal72.8g291g35.9g57.2g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala844g2699kcal126.5g497.7g21.9g84.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g27036kcal1361g2167.4g1429.8g580.4g
Valittu annoskoko6600g13518kcal680.5g1083.7g714.9g290.2g
Annoskoko puolitettuna3300g6759kcal340.3g541.9g357.5g145.1g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722