V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti150g750kcal37.4g50g43.2g42.6g
Aprikoosi, kuivattu 250g549kcal13g108.5g1g18.3g
Luumu kivetön 150g70kcal1.2g12.6g0.5g2.6g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)300g579kcal10.2g122.1g2.4g28.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl600g2040kcal84g336g40.2g66g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%150g375kcal21g16.5g8.4g73.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g8727kcal333.6g1291.4g191.4g463g
Valittu annoskoko6600g4364kcal166.8g645.7g95.7g231.5g
Annoskoko puolitettuna3300g2182kcal83.4g322.9g47.9g115.8g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720