Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g720g4181kcal157.6g143.2g364.2g0g
Leseseos (3 viljan)210g535kcal34.8g71.4g12.8g63g
Voi 300g2175kcal3.6g1.2g243.8g0g
Valkuainen (100g)240g101kcal23.5g3.6g0.2g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 2399g4686kcal448.4g0g323.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Kananmuna kuoreton 660g941kcal82.5g2g67.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g900g2519kcal22.5g31.5g251.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper420g1217kcal109.2g0g88.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g33056kcal1777.4g568.8g2709g148.8g
Valittu annoskoko6600g16528kcal888.7g284.4g1354.5g74.4g
Annoskoko puolitettuna3300g8264kcal444.4g142.2g677.3g37.2g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179