Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1703g3231kcal461.7g0g153.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1152g145kcal12.9g11.3g2.3g11.5g
Kurkku, tuore1002g100kcal6g16.9g1g7g
Tomaatti, tuore2404g488kcal14.4g91.3g7.2g33.7g
Sinappi 160g211kcal7g22.6g9.6g2.7g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix180g90kcal2.7g18g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g8531kcal1009.4g320.2g348.4g109.8g
Valittu annoskoko6600g4265kcal504.7g160.1g174.2g54.9g
Annoskoko puolitettuna3300g2133kcal252.4g80.1g87.1g27.5g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763