Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3000g2428kcal47.1g504.9g1.5g90g
Paprika, punainen1200g308kcal10.8g55.2g4.8g24g
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g1200g2040kcal19.2g25.2g204g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g10395kcal265g1217.4g427.8g288g
Valittu annoskoko6600g5197kcal132.5g608.7g213.9g144g
Annoskoko puolitettuna3300g2599kcal66.3g304.4g107g72g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462