Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1170g491kcal18.7g100.6g1.2g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g1349g1484kcal310.4g0g27g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g300g378kcal73.2g14.4g3.3g0g
Kesäkurpitsa450g77kcal1.8g11.2g2.7g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore12g3kcal0g1.1g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Vesi2099g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g6255kcal843.2g354.4g157.4g60.4g
Valittu annoskoko6600g3128kcal421.6g177.2g78.7g30.2g
Annoskoko puolitettuna3300g1564kcal210.8g88.6g39.4g15.1g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010