Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1200g4200kcal156g840g22.8g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk3000g3000kcal690g0g15g0g
Paprika keltainen 1080g325kcal10.2g55.1g2.2g21.6g
Paprika, punainen1200g308kcal10.8g55.2g4.8g24g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g17790kcal1734g1900.6g329.6g91.2g
Valittu annoskoko6600g8895kcal867g950.3g164.8g45.6g
Annoskoko puolitettuna3300g4448kcal433.5g475.2g82.4g22.8g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217