Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 800g825kcal27.6g144g8.5g23.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 440g552kcal48.4g1.1g39.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1600g960kcal59.2g116.8g32g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)392g1411kcal21.6g297.9g13.7g21.6g
Korppujauho 168g615kcal17.6g125.8g1.7g8.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g19352kcal1564.8g1371.2g831.2g107.4g
Valittu annoskoko6600g9676kcal782.4g685.6g415.6g53.7g
Annoskoko puolitettuna3300g4838kcal391.2g342.8g207.8g26.9g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676