Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 300g207kcal15.2g28.1g1.2g9.3g
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Parsakaali brokkoli 601g211kcal27.7g11.7g1.8g15g
Peruna, keskikokoinen 60g901g541kcal13.5g117.1g0.9g8.1g
Pestokastike, yrttikastike 225g1101kcal18.4g3.2g112.5g9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1351g1757kcal243.2g29.7g82.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13212g8539kcal640.6g396.8g488.4g91.8g
Valittu annoskoko6606g4269kcal320.3g198.4g244.2g45.9g
Annoskoko puolitettuna3303g2135kcal160.2g99.2g122.1g23g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794