Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1802g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 901g295kcal5.6g50.1g1.8g23g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1501g1879kcal315.3g0g67.6g0g
Naudan paahtopaisti1501g1667kcal324.3g0g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13212g8165kcal1313.8g186.6g220.4g76.6g
Valittu annoskoko6606g4083kcal656.9g93.3g110.2g38.3g
Annoskoko puolitettuna3303g2041kcal328.5g46.7g55.1g19.2g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355