Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 5624g9298kcal942g0g618.6g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)609g762kcal56.7g17.1g48.7g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 188g41kcal0.6g3g0g0.2g
Oliiviöljy 188g1658kcal0g0g187.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g23516kcal1998.6g40.2g1709.6g0.4g
Valittu annoskoko6608g11758kcal999.3g20.1g854.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna3304g5879kcal499.7g10.1g427.4g0.1g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800